Tags Posts tagged with "Now Everyone Can Kurus"

Now Everyone Can Kurus

9 8258
PERHATIAN : Kepada mereka yang struggle untuk turunkan berat badan ATAU mereka yang sudah habis ribuan ringgit tapi masih gemuk. Nak tak kalau saya dedahkan...

13 10167
Ada 7 video premium yang telah disediakan untuk pembaca-pembaca buku Now Everyone Can Kurus. Haaa, tak cukup dengan pemberian ebook secara percuma, penganjur siap keluarkan...

9 18600
Sebagai pembeli buku tegar, saya suka sangat tengok dulu senarai kandungan buku yang saya nak beli tu dulu. Dari senarai kandungan ini lah, kita boleh...

1 6746
Dalam projek Now Everyone Can Kurus, saya lah programmer, saya lah graphic designer dan saya juga tukang amik video. Haaaa... amacam? Wonderpet tak. Tapi semua tu tak...

3 9054
Dah janji kena kota kan. Berikut adalah review saya terhadap buku Now Everyone Can Kurus. Saya adalah rakan kepada penulis dan ya, saya sendiri pun dah...