Siapa Kami

Siapa Kami

Kami adalah sepasang suami isteri yang passion dengan keluarga kecil kami. Di anugerahkan sepasan anak yang comel lote. Another one in process, insya-Allah.

Kami juga passion dalam menjalankan bisnes kami (Shaklee). Ia begitu flexible sehinggakan boleh dijalankan dengan bisnes/kerjaya yang sedia ada.

Pada kami, bisnes adalah amat indah. Ia membuka pintu kepada 1001 peluang. Peluang dalam membesarkan networking. Merapatkan ukhwah. Kemampuan memberi dan memberi.

Dan yang lebih best, buat pertama kalinya, kami tidak lagi kekang perbelanjaan (untuk keperluan dan kehendak biasa) tetapi kami fikirkan bagaimana untuk mendapatkannya dengan menambahkan pendapatan kami melalui bisnes. Sesuatu yang tidak dapat kami lakukan ketika kedua-duanya makan gaji.

Kami dah berberlanja ribuan Ringgit untuk hadir ke kelas, kursus dan seminar motivasi dan perniagaan. Kami juga sudah dan sedang ‘apply’ ilmu-ilmu yang ditimba. Malah, kami sesuaikan dengan keperluan kami; moonlighting. Meaning, sambil kerja sambil buat bisnes.

Dari semasa ke semasa, sepanjang perjalanan bisnes sebegini kami tempuhi ditambah pula dengan coaching anak-anak didik bisnes kami.. kami terjumpa shortcut atau jalan pintas berkesan untuk menjalankan bisnes secara santai, mudah dan berkesan walaupun kita belum lagi berhenti kerja sepenuhnya.

Dan kami merasakan adalah amat rugi jika kami tidak kongsikan dengan mereka yang berminat untuk menjalankan bisnes tapi belum mampu untuk berhenti kerja. Apatah lagi, modal bisnes online yang kami lakukan hanyalah RM75 seumur hidup.

Percayalah, bisnes Shaklee secara online di dalam jemaah yang betul adalah amat mudah berbanding bisnes-bisnes konvensional di luar sana. Saya dah laluinya sendiri. Dalam team kita, kita ada ramai mentor yang hebat dalam bidang masing-masing; bisnes, marketing, online marketing, copy writing, content marketing dan pakar nutrisi serta doktor perubatan.

Apa yang diperlukan dari anda untuk berjaya hanyalah impian yang tinggi dan tekad yang kukuh serta kesungguhan untuk belajar. Itu sahaja.

Jika anda mempunyai ciri-ciri di atas dan sudah jelak dengan hidup biasa-biasa, keluar pagi balik petang, cukup bulan bayar hutang, saya jemput anda untuk menyertai kami dan cedok semua ilmu yang ada pada kami serta mentor-mentor yang lain secara percuma.

Kenapa? Kerana kami amat ‘passion’ untuk melihat anak bangsa kami super berjaya.

Salam kejayaan dari kami,

Arham dan Faeza