Kekeluargaan

Kekeluargaan

0 580
Perkahwinan bukan lah satu status. Ia adalah hasil kerjasama, perjuangan dan kesefahaman ramai pihak; terumatanya Suami dan Isteri lah. Jom kita tengok dosa-dosa yang lazimnya...

85 34367
Assalamua'alaikum... Hari ni saya nak berkongsi kegembiraan saya dengan para pembaca berkisar 2 peristiwa besar pada hari Sabtu lepas, 21 Jun 2014. Anak saya, Amiera ni...

6 12053
Apa??? Aku dah disahkan Mengandung??? Alhamdulillah, seronoknya tapi aku tak tahu apa2 lagi pasal kehamilan ni. Apa yang perlu aku lakukannya?? Mabuk tak yer nanti aku ni?...

1 7293
Hari ni saya nak kongsikan pengalaman saya menggunakan teknologi 4D untuk scan bayi dalam kandungan saya pada hari Ahad yang lepas, 9 Februari 2014....

4 7797
Alhamdulillah.... Setelah 23 hari berpantang di rumah mak, saya dan Zafran akhirnya tiba di rumah kami dengan selamatnya. Sebelum ni, mak banyak sangat membantu...

1 7278
Hari ini, salah sorang rakan FB saya dah terima cahaya mata. Yang kelima lagi dah. Alhamdulillah, tahniah untuk beliau. Teringat saya perasaan menanti dan menemani...

8 4305
Semalam saya hantar my elder princess pergi pra-sekolah buat pertama kalinya pada pukul 7.40 pagi. Little Caliph sebelah petang tak start lagi so kena la...

18 17249
"Ayah... kakak tak nak pergi taksa!" Menangis dan meraung si anak sebab tak nak pergi ke taska atau rumah asuhan. Jenuh pujuk. Jenuh paksa....

7 8466
Nak Nak dan Nak Sebagai ibu bapa, kita nak anak kita menjadi yang terbaik. Kita nak anak kita yang terpandai. Kita nak anak kita anak...

39 28153
Seringkali kita sebagai ibu bapa alpa dan tidak begitu menitikberatkan hubungan kekeluargaan yang erat di antara satu sama lain. Hakikatnya, kita selayaknya sebagai ibu...