Inspirasi

Inspirasi

Petua Kaya Berjaya Zamsham

3 8491
Dahulu saya susah...jual kueh pakai bakul...meniaga warung...kerja caddie padang golf. Umur 22 tahun saya dah miliki rumah sendiri..main saham dari umur 19tahun..jadi remisier umur 23tahun...bab...
Bersyukur dalam kehidupan

6 9251
4 ungkapan mudah. Ketika saya baca ungkapan ini, berikut adalah apa yang terlintas di kepala saya. Dan saya sukakan ungkapan ini sehingga sanggup buat grafik...

5 333
Kandungan Artikel Artikel ini menceritakan Kita adalah magnet. Apa yang kita fikirkan, akan menarik benda itu untuk berlaku. Kisah benar yang berlaku pada Kak Anis dan kenalannya. Komen...

1 7148
Kandungan Entri Entri ini akan menceritakan kisah benar yang dikongsikan oleh Dato' Roslan di Facebook 15 formula untuk mempunyai rumah yang besar dan menarik mempunyai harta yang melimpah ruah mempunyai...

1 2857
Ini bukanlah cerita saya. Ini adalah cerita yang diceritakan kepada saya. But the story is great dan saya rasa layak untuk saya patut kongsikan bersama...

3 8360
Probably... yang menentutkan kita dapat atau pun tak apa yang hajati adalah.. seberapa BESAR keinginan kita nak dapat benda tersebut. Kalau dalam hati kita masih...

2 5488
While reading a programming book, the author strike my 'aha' brain part.... <programming> Code that win is code that shipped.  Subconsciously, I agree and nodded. And then,...

66 35365
Active Income vs Passive Income...Mana yang anda suka? Saya suka passive income... active income ni... saya nak dia jadi.. I do it because I love to...

38 26927
Seorang sahabat saya.... kerap jugak la dok pi rumah dia di KL... juga sama-sama buat Shaklee punya satu rahsia yang sebenarnya bukan rahsia... tapi...

0 6382
T.H Eker adalah salah seorang penulis yang saya sangat suka baca hasil penulisannya. First time baca buku dia "Secret of Millionaire Mind", my mind...blown.....