Ada 7 video premium yang telah disediakan untuk pembaca-pembaca buku Now Everyone Can Kurus.

Haaa, tak cukup dengan pemberian ebook secara percuma, penganjur siap keluarkan kos untuk hasilkan video khas untuk anda.

Kenapa?

Banyak sebab dan antara yang utama adalah tanggung jawab sosial.

Kenapa tanggung jawab sosial pulak?

Well, kalau korang nak tau…. penulis pun pernah gemuk. Memang bam bam.

Now Everyone Can Kurus - Penulis

So, waktu dia gemuk mcm di sebelah kiri tu (sebelum ni memang kurus, main bola aje kerja nya).. dia berdoa dan bernazar.

Sekiranya Allah mudahkan dan izinkan beliau menjadi kurus, beliau akan kongsikan segala rahsianya dengan rakyat Malaysia.

Fuh… nazar. Kelas gitu.

Tunai Nazar

So sekarang ini dia dalam proses menunaikan lah nazarnya.

Di tulis nya ebook berdasarkan pengalaman sendiri, ilmu yang di cari (bukan sikit buku kurus yang dibelinya, termasuk lah yang Kevin Zahari punya) dan juga hasil bimbingan Abang Ketak.

Abang ketak ni memang semi-pro body builder. Kami panggil abang ketak sebab badan dia memang berketak-ketak.

Dengan bimbingan dia dalam projek perintis Now Everyone Can Kurus lah (waktu tu dikenali sebagai Cabaran Ideal Weight), penulis dengan beberapa orang yang bertuah yang lain dapat bimbingan terus dari Abang Ketak.

Antara mereka yang berjaya. Tahniah!
Antara mereka yang berjaya. Tahniah!

Sebab ilmu ini sangat penting dalam merealisasikan apa-apa yang kita nak. Dan ilmu Abang Ketak memang usah dipertikaikan lagi lah.

Memang sangat best bila dikongsikan senaman apa yang perlu dilakukan untuk hilangkan buncit di perut. Bukan sit up ye. Sit up tu sikit aje impaknya. Dan berapa lama kena buat. Berapa kerap kena buat. Berapa intense kena buat. Semua ni dia cerita dan guide. Sangat-sangat awesome.

Abang Ketak dalam Program Now Everyone Can Kurus

Dalam program Now Everyone Can Kurus (untuk awam) ini, Abang Ketak sekali lagi dijemput untuk menjadi trainer kepada pembaca ebook Now Everyone Can Kurus dan menyertai program dan cabaran Now Everyone Can Kurus pada bayaran yang sangat-sangat minima.

Hanya RM50 untuk bimbingan selama 100 hari (sepanjangan cabaran).

Haa, betul tak. Memang berketak-ketak der.
Haa, betul tak. Memang berketak-ketak der.

Sangat-sangat murah der. Kalau kat luar, personal trainer ni paling busuk pun RM300 sebulan tau. Kalau 3 bulan dah berapa der. Mau dekat RM1000 tu.

Saya sendiri akan join program Now Everyone Can Kurus versi umum ini. Dan hopefully, boleh la jumpa rakan-rakan pembaca dalam small group tu nanti.

Berbalik kepada Video Now Everyone Can Kurus

Dalam 7 video ini, penulis akan berkongsi 7 topik utama rahsia dan formula untuk kurus secara sihat.

Malah, diterangkan juga, kenapa ramai yang cuba untuk kurus tapi tewas di tengah jalan. Apa yang menyebabkan begitu ramai yang tertewas? Dan apa rahsia mereka yang berjaya?

Gambar di bawah adalah sneak preview video-video yang disediakan untuk pembaca buku Now Everyone Can Kurus.

Video-3-Now-Everyone-Can-KurusAmacam?

Okay ke Sangat Okay?

Sejujurnya, siapa la nak bagi kat kita buku kurus lengkap percuma + panduan video percuma. Kemudian boleh join program ini dan hanya dengan RM50, dapat bimbingan berterusan dari Abang Ketak?

So far, saya tak jumpa lagi la any better deal than this.

Tapi kalau anda jumpa, let me know ye.

Akhir kalam, jemput baca buku Now Everyone Can Kurus ini dan selamat menonton video-videonya.

Now-Everyone-Can-Kurus-Ebook

 

 

13 COMMENTS

  1. Hello! I could have sworn I’ve been to this website before but
    after going through a few of the posts I realized it’s nnew to me.
    Anyhow,I’m definitely pleased I found it and I’ll be bookmarking it and checking
    back regularly!

  2. Use the center to create big tiles, then move them to the corners to combine them
    with the ones already there. The white black and beige floor tiles give an elegant
    look. Basically, tiles are placed on a surface and
    the spacing in between tiles is filled using a powder called grout.

  3. Hi there, just became aware of your blog through Google, and found that it’s truly informative. I’m gonna watch out for brussels. I will be grateful if you continue this in future. Lots of people will be benefited from your writing. Cheers!

  4. An outstanding share! I’ve just forwarded this onto a co-worker who had been conducting a little homework on this. And he actually ordered me lunch because I found it for him… lol. So allow me to reword this…. Thank YOU for the meal!! But yeah, thanks for spending time to discuss this matter here on your blog.

    • Siis eikö banaani ole alunperin ollut tuollainen pieni? On kyllä vaikea kuvitella, että nuo voisivat olla niitä alkuperäisiä, toki näitäkin on jalostettu, mutta sikäli näen minibanaanin jättibanaania luonnollisempana.En usko, että Reilun kaupan banaaneissa on yhtä paljon torjunta-ainejäämiä, koska RK:n periaatteiden mukaan ympäristöasiatkin tulee ottaa huomioon. TOSIN tämäkin saattaa olla vain sitä, että TYÖNTEKIJÄT on suojattu niiden myrkkyjen vaaroilta, en sitten tiedä käytetäänkö niitä myrkkyjä sen vähempää kuin Chiquita-banaanien viljelyssä.

  5. How iit works: adware may hide in a website’s
    code and downlpoad itself automatically onto the site visitor’s hard drive.

    It does not however, make it complex for you to handle the software.
    Spyware is develop by the min and it is not mandatary for a spy to be
    draw near your compter too surreptitious agent on you.

Leave a Reply