Entri Terkini

Islam is My Way of Life

0 343
Petang-petang macam ni, saya inginkan kongsikan dengan pembaca yang mana saya rasa benar-benar belaka. Nampak macam susah nak percaya tetapi itulah keindahan yang ada...

0 164
Assalamualaikum pembaca Faezaseri.com. Saya doakan anda kaya dan berjaya. Hari ni saya nak kongsikan satu 'permata' yang saya terjumpa di Facebook. Hasil coretan seorang sahabat,...

0 196
Berikut merupakan perkongsian dari salah satu jutawan tanah air yang underground, Coach Bahar. Kalau anda bekerja dari rumah, anda wajib baca. Kalau tak baca, anda...

My Beloved Way of Life

Islam is My Way of Life

0 343
Petang-petang macam ni, saya inginkan kongsikan dengan pembaca yang mana saya rasa benar-benar belaka. Nampak macam susah nak percaya tetapi itulah keindahan yang ada...

0 164
Assalamualaikum pembaca Faezaseri.com. Saya doakan anda kaya dan berjaya. Hari ni saya nak kongsikan satu 'permata' yang saya terjumpa di Facebook. Hasil coretan seorang sahabat,...

1 8205
Petang-petang begini, saya mendapat satu mesej dari adik saya yang betul-betul terkesan di hati saya. Ketika itu, perut saya betul-betul sedang kekenyangan setelah dijamu...

My Beloved Shaklee

Omegaguard Shaklee

1 3583
Alhamdulillah, syukur kepada Allah yang menciptakan hambaNya dengan sebaik-baik kejadian. Dalam entri saya kali ini, saya ingin berkongsi dengan pembaca pengalaman anak saya, Faiez berhadapan dengan...
Herbal Blend Shaklee - Krim Magik

7 15629
Assalamualaikum.. Apa yang bestnye dengan Herbal Blend Shaklee Alhamdulillah, hari ni dapat perkhabaran gembira dari customer yang nak repeat order Herbal Blend ni. Seorang doktor yang...
Set Kurus Bajet Shaklee - Murah Tapi berkesan

2 8467
Kandungan Artikel Dalam artikel ini, saya akan berkongsi Vitamin dan suplemen Shaklee untuk Set Kurus Budget Shaklee Fungsi dan keberkesanan setiap vitamin di dalam Set Kurus Budget...

My Beloved Business

0 196
Berikut merupakan perkongsian dari salah satu jutawan tanah air yang underground, Coach Bahar. Kalau anda bekerja dari rumah, anda wajib baca. Kalau tak baca, anda...

1 6352
Dalam projek Now Everyone Can Kurus, saya lah programmer, saya lah graphic designer dan saya juga tukang amik video. Haaaa... amacam? Wonderpet tak. Tapi semua tu tak...

69 50887
Alhamdulillah, Akhirnya dah confirm bakal di adakan pada 15 November 2014 ini. Tujuan workshop ini mudah aje.. iaitu untuk transfer knowledge and experience saya dok buat...

My Beloved Family

0 456
Perkahwinan bukan lah satu status. Ia adalah hasil kerjasama, perjuangan dan kesefahaman ramai pihak; terumatanya Suami dan Isteri lah. Jom kita tengok dosa-dosa yang lazimnya...

77 31133
Assalamua'alaikum... Hari ni saya nak berkongsi kegembiraan saya dengan para pembaca berkisar 2 peristiwa besar pada hari Sabtu lepas, 21 Jun 2014. Anak saya, Amiera ni...

2 6682
Apa??? Aku dah disahkan Mengandung??? Alhamdulillah, seronoknya tapi aku tak tahu apa2 lagi pasal kehamilan ni. Apa yang perlu aku lakukannya?? Mabuk tak yer nanti aku ni?...

Daily Dose of Inspiration & Motivation

Petua Kaya Berjaya Zamsham

3 8051
Dahulu saya susah...jual kueh pakai bakul...meniaga warung...kerja caddie padang golf. Umur 22 tahun saya dah miliki rumah sendiri..main saham dari umur 19tahun..jadi remisier umur 23tahun...bab...
Bersyukur dalam kehidupan

5 8581
4 ungkapan mudah. Ketika saya baca ungkapan ini, berikut adalah apa yang terlintas di kepala saya. Dan saya sukakan ungkapan ini sehingga sanggup buat grafik...

5 201
Kandungan Artikel Artikel ini menceritakan Kita adalah magnet. Apa yang kita fikirkan, akan menarik benda itu untuk berlaku. Kisah benar yang berlaku pada Kak Anis dan kenalannya. Komen...

My Beloved Career

0 196
Berikut merupakan perkongsian dari salah satu jutawan tanah air yang underground, Coach Bahar. Kalau anda bekerja dari rumah, anda wajib baca. Kalau tak baca, anda...

0 5315
Terlajak perahu boleh di undur, terlajak berkata buruk padahnya. Ungkapan di atas memang sangat-sangat kena dengan artikel hari ini. Sekiranya anda ingin naik pangkat dan mempunyai...

0 6066
Kandungan Artikel Aritkel ini akan menggariskan 3 tips untuk mudah naik pangkat melalui Seni berkata-kata yang lazimnya dimiliki oleh pemimpin-pemimpin hebat. Sikap dan kekuatan kendiri. Sifat yang suka...

My Awesome Tech Stuff

69 50887
Alhamdulillah, Akhirnya dah confirm bakal di adakan pada 15 November 2014 ini. Tujuan workshop ini mudah aje.. iaitu untuk transfer knowledge and experience saya dok buat...

2 7355
UbuntuOne dah tamat perkhidmatan. Tak larat nak lawan dengan gergasi-gergasi storage provider. Bagi sampai berbelas GB for free. Pakej Free: + Google Drive bagi 15GB + OneDrive...
2 Tips Jimat Bateri Phone Android

0 7646
Hari ni saya nak share dua hasil experiment bagaimana nak jimat battery untuk Android phone yang saya baru je validate tengah hari ini. Saya tak...

I Am In Perfect Health!

2 3602
PERHATIAN : Kepada mereka yang struggle untuk turunkan berat badan ATAU mereka yang sudah habis ribuan ringgit tapi masih gemuk. Nak tak kalau saya dedahkan...

9 6728
Ada 7 video premium yang telah disediakan untuk pembaca-pembaca buku Now Everyone Can Kurus. Haaa, tak cukup dengan pemberian ebook secara percuma, penganjur siap keluarkan...

3 13036
Sebagai pembeli buku tegar, saya suka sangat tengok dulu senarai kandungan buku yang saya nak beli tu dulu. Dari senarai kandungan ini lah, kita boleh...

Some Tips & Tidbits

2 7355
UbuntuOne dah tamat perkhidmatan. Tak larat nak lawan dengan gergasi-gergasi storage provider. Bagi sampai berbelas GB for free. Pakej Free: + Google Drive bagi 15GB + OneDrive...
2 Tips Jimat Bateri Phone Android

0 7646
Hari ni saya nak share dua hasil experiment bagaimana nak jimat battery untuk Android phone yang saya baru je validate tengah hari ini. Saya tak...

1 6768
Kandungan Entri Entri ini akan menceritakan kisah benar yang dikongsikan oleh Dato' Roslan di Facebook 15 formula untuk mempunyai rumah yang besar dan menarik mempunyai harta yang melimpah ruah mempunyai...